Over ons.

Hoofdmonteur installatie terlouw 2

Toegewijde professionals met jarenlange ervaring!

Installatiebedrijf Terlouw Installatie is al jaren het adres voor al uw installatiewerkzaamheden.
In de toekomst gaan we steeds meer thuis doen. De functies van leven en werken zijn nauwer met elkaar verbonden. Daarom is er steeds meer elektrische en elektronische engineering nodig. Daarom is het belangrijk om bij renovatie of reparatie niet alleen rekening te houden met uw huidige ambities, maar ook met uw toekomstige ambities. Wij adviseren u hier graag over.
Een comfortabele leefomgeving draagt bij aan ons geluk. Vloerverwarming, radiator luchtverwarming of een combinatie van verschillende opties, alles is mogelijk. Dit zijn echter allemaal installatieprojecten die vaardigheid, uitgebreide ervaring en aandacht voor detail vereisen. Iedereen kan een radiator installeren. Maar alleen een echte systeemexpert kan ervoor zorgen dat alles nog vele jaren soepel verloopt als alles in orde is en alles in orde is.
Een perfecte badkamer begint bij een goed design. Natuurlijk is het mooi houden van de badkamer belangrijk, maar het is net zo belangrijk dat het bad snel vol raakt. We houden niet alleen rekening met uw wensen, ideeën en beschikbare ruimte, maar ook met technische installatiemogelijkheden.
Uw huidige en toekomstige wensen zijn ons uitgangspunt. Samen komen we tot een goed maar betaalbaar resultaat. Ons team bestaat alleen uit professionals die vele soorten werkzaamheden kunnen uitvoeren. Bij cv-ketelstoring, lekkende dakgoten, verbouwen of verbouwen van uw woning of bedrijf.

Restauratie
Uw woning uitbreiden of aanpassen om het leven comfortabeler en energiezuiniger te maken is vaak een wonder en moet zorgvuldig worden gepland om verrassingen te voorkomen. Installatiebedrijf Terlouw denkt met u mee en adviseert u over al uw comfort- en energiebesparingsmogelijkheden.


Duurzaamheid
Als innovatief bedrijf hebben wij jarenlange ervaring in duurzame installaties. Warmtepomp, zonnepanelen, led-verlichting, ventilatie, etc.

24 uur Service

Zowel lucht als verwarmingsreparatie

B2B en B2C, dus ook consumentengericht!

Gratis prijsbepalingen

Eerlijk

Betrouwbaar

15% op je eerste bestelde dienst bij Terlouw-installatie!

terlouw installatie pictogram 3
Dienstjaren
terlouw installatie pictogram 2
Uren beschikbaar
terlouw installatie pictogram 33
Reviews
terlouw installatie pictogram 22
Bedrijfspanden

Bekijk wat onze klanten zeggen....

Topbedrijf! Ik ben erg tevreden.
terlouw installatie werknemer/reviewer 2
Francien Petersen
Al jarenlang mijn go-to installatiebedrijf voor binnen en buitenshuis.
terlouw installatie werknemer/reviewer 1
Freek Hendriksen
Je gaat geen spijt krijgen als je kiest voor installatiebedrijf Terlouw.
terlouw installatie werknemer/reviewer 3
Pieter Jansen