Diensten.

Onze diensten

Bekijk hieronder welke diensten installatiebedrijf Terlouw u kan leveren met onze jarenlange ervaring.

terlouw installatie pictogram 8
Loodgieterswerk: Blijf onder alle omstandigheden droog

Tijdens een stevige herfststorm wil je lekker op de bank kunnen kruipen en ervan uitgaande dat het dak niet lekt, de afvoeren niet verstopt raken en de dakgoten een grote hoeveelheid kunnen vrijgeven van water. En dat weet u als u kiest voor Schinkel Installatietechniek.

terlouw installatie pictogram 9
Elektrotechniek: Het beste van elektrotechniek

Het digitale tijdperk waarin we leven vereist meer van onze elektrische apparaten dan ooit tevoren. Ook op het gebied van elektrotechniek hebben we ons op deze manier ontwikkeld.

terlouw installatie pictogram 7
Sanitair: Stijlvolle Badkamers en Toiletten

De sfeer in deze ruimte wordt voor een groot deel bepaald door het sanitair in uw badkamer en toilet. In combinatie met tegelwerk geeft sanitair keramiek badkamers en toiletten een individuele sfeer waar u zich snel thuis zult voelen. Neem een moment om te ontspannen in het bad, een warme douche te nemen en comfortabel af te koelen aan de gootsteen.

terlouw installatie pictogram 6
Verwarming: Een warm en gezellig huis

Of uw ketel nu warmte genereert en deze levert via radiatoren, vloerverwarming of zelfs wandverwarming, het maakt u waarschijnlijk niet uit. Je wilde vanaf het begin één ding: een comfortabel, warm huis. Precies nu. Geniet van het comfort.

terlouw installatie pictogram 5
Airco & Ventilatie: De lucht is fris en fris. Elke dag.

Na een lange winter is het heerlijk om in het voorjaar de ramen open te zetten. Frisse lucht stroomt je huis binnen. Hoe zit het met de frisse lucht die binnenkomt na een zomerse plensbui?

terlouw installatie pictogram 4
Service & Onderhoud: Installateur waar je op kan bouwen

Naarmate de dagen korter worden en de eerste nachtvorst nadert, doet de centrale verwarming dat ook. Het huis is niet warm en je kunt vergeten een warme douche te nemen. Gelukkig kunt u nu vertrouwen op Schinkel Installatietechniek. Energiebesparing is een hot spot. En moderne gemakken hebben het gemakkelijk gemaakt. Door te kiezen voor led-verlichting kun je flink besparen, maar zonnepanelen of warmtebronnen bieden ook mooie mogelijkheden om je energierekening te verlagen.

Krijg 15% korting op je eerste dienst!

Hoofdmonteur installatie terlouw 2

Veel gestelde vragen! (FAQ's)

Het rendement van de warmtepomp wordt uitgedrukt in COP. Welk type warmtepomp u ook heeft, het verbruik wordt uitgedrukt in COP. Maar wat is een COP precies? En wat zegt dat over warmtepompen? Install Terlouw probeert het je zo eenvoudig mogelijk uit te leggen.

Luchtvochtigheid speelt een belangrijke rol bij een prettig of minder prettig binnenklimaat in een woning. Een goede luchtvochtigheid binnenshuis zorgt voor minder beschimmelde lucht en een gezonde leefomgeving. Maar wat is luchtvochtigheid precies en wat is de ideale luchtvochtigheid voor in huis? En hoe creëer je deze ideale luchtvochtigheid? Installatie Terlouw beantwoordt deze vragen graag.

Tegenwoordig is ventilatie in (nieuwe) woningen verplicht. De huizen van vandaag zijn inderdaad te goed geïsoleerd, waardoor het des te moeilijker wordt voor frisse lucht om binnen te komen. Maar wist u dat de wet het eigenlijk verbiedt om uw mechanische ventilatie uit te zetten? Er zit niet voor niets een aan/uit knop op het systeem. Wil je mechanische ventilatie toch uitschakelen? Dan moet je de stekker eruit trekken. Maar kan en moet?

Een elektrisch bediende warmtepomp en intelligent gebruik van warmte al in de bron. Deze warmte wordt gebruikt als energie om meer warmte op te wekken. Met een warmtepomp creëer je het perfecte comfort in huis. Wilt u uw huis verwarmen met een warmtepomp? Wij bieden u dan verschillende mogelijkheden bij het installeren van Terlouw: water/water warmtepompen en lucht/water warmtepompen. En wist je dat je tot 2021 subsidie ​​krijgt als je een warmtepomp koopt? We zetten alles graag voor je op een rij.